Kesätori

Sammatin kesätori

9.4.2022 klo.14.30 järjestetään kesätorivuorojen jako ja edellisen kauden päätöskokous (Sampaalassa)

Sammatin kesätori järjestetään kesäaikaan lauantaisin klo 09.00 – 13.00. Torivuorot jaetaan vuosittain Sammattilaisten yhdistysten yhteisessä kokouksessa. Sammattiseura vastaa kokouksen kokoonkutsumisesta. Kokouskutsu julkaistaan Sammattiseuran kotisivuilla.

Lisätietoa kesätorin kahvivuoroista voi kysellä Virko Kolulahdelta:  virko71@gmail.com

Sammattiseura vastaa kesätorin kahvitusvuorojen arvonnasta vuosittain ja vastaa kahvitusvuoroihin liittyviin kysymyksiin. Sammattiseuran sivuilta löytyvissä kesätorisäännöissä on kuvattu tarkemmin torin käyttöön liittyvät säännöt. Vakituisten torimyyjien paikat ilmoitetaan torin vieressä olevalla ilmoitustaululla erillisellä torikartalla. Mikäli muilla on tarjottavana sellaisia tuotteita, joita edellä mainituilla myyjillä ei ole taikka myynti katsotaan torin toiminnan kannalta tarpeelliseksi, näille voidaan antaa lupa myyntiin torilla. Etusijalla ovat sammattilaiset ja kesäsammattilaiset myyjät.

Torin käyttöön ja myyntipaikkoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Lohjan kaupungilla tiemestari Roger Falckiin.
roger.falck@lohja.fi
p. 0500 707 895

Torivuorot (kesä 2021) löytyvät erilliseltä sivulta täältä >>

kesätori

Kesätorin tunnelmaa 9.6. 2018. Kahviossa vaihdetaan kuulumisia. Kahvion ylläpitäminen on sammattilaisille yhdistyksille eräs varainkeruumuoto. Vuorot arvotaan keväällä järjestettävässä sammattislaisten yhdistysten yhteisessä kokouksessa.

20180609_095810_resized

 Sammattiseuran pöytä kesätorilla 9.6.2018