Sammattiseuran hallituksen kuulumisia

Hallituksen kokous 17.3.2019:

Sammattiseura toteuttaa jäsenkyselyn vielä kevään aikana

Sammattiseura toteuttaa jäsenille tarkoitetun kyselyn vielä tämän kevään aikana. Asiasta päätettiin seuran hallituksen ensimmäisessä kokouksessa Karnaisten ABC:lla. Tarkempi ajankohta ja kyselyn tapa selviävät kevään aikana.

Lisäksi päätettiin, että uusia tapahtumia kesä-heinäkuussa ovat luolaseikkailu, picnic-konsertti Lohilammen museon pihalla ja Miinan kahvit heinäkuun alussa.

Ajankohdista kerrotaan myöhemmin lähetettävässä jäsenkirjeessä.

Hallitus suunnitteli myös alustavasti syksyn ja ensi talven tapahtumia. Syksyistä teatterimatkaa Helsinkiin ryhdytään järjestämään yhdessä muiden yhdistysten kanssa kun syksyn teatteriohjelmisto on selvillä.

Huhtikuussa seura organisoi torivuorojen jakamisen, laskee kukat Lönnrotin haudalle, osallistuu Veteraanikiven kukitukseen ja Kotokontupäivään. Toukokuussa pidetään talkoot Miinan mökillä ja kesäkuussa esittäydytään Sammatin kesätorilla. Hallituksen uusi jäsen, keksijä Janne Käpylehto lupasi tuoda torille polkupyörä-autorata-kilpailun. Ja kesäkuussa alkaa Miinan mökin kesä!

Hallituksen jäsenet ja heidän tehtävänsä löytyvät täältä>>

*****************************************************************************

Sammattiseuran vuosikokous 3.3.2019

Vuosikokouksessa päätettyä ja keskusteltua

Keksijä Janne Käpylehto ja yrittäjä Virko Kolulahti on valittu uusina jäseninä Sammattiseuran hallitukseen. Valinnat tehtiin Sammattiseuran vuosikokouksessa sunnuntaina.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Paula Eskola, ja uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Sanna Westerberg. Hallituksen muut jäsenet ovat Stina-Maarit Elo, Päivi Eskola, Erja Hinkkanen, Juha Kiljunen ja Anne Linnonmaa. Varajäseninä jatkavat Tuomo Laine ja Erkki Huikari.

Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan eli 15 eurossa.

Alkaneen vuoden toimintaan kuuluu muun muassa perinteiset käsityö- ja taidenäyttelyt Miinan mökissä. Lisäksi uusina tapahtumina järjestetään Miinan päivän kaffet heinäkuussa ja syksyllä vaahteranlehtikranssikurssi. Toimintasuunnitelma herätti vilkasta keskustelua. Jäsenistöltä tuli toiveita muun muassa tuntuvammista jäseneduista ja avoimemmasta toiminnasta. Lisäksi toivottiin, että Sammattiseura ottaisi kantaa Sammatin palveluiden puolesta.

Jäsenet pääsevät esittämään toiveitaan jäsenkyselyssä, joka päätettiin toteuttaa. Lisäksi hallitus käynnistää strategiatyön. Tiedottamista verkkosivuilla tehostaan läpinäkyvyyden lisäämiseksi.