Sammattiseuran hallitus

Puheenjohtaja Paula Eskola (s.1967), kesäsammattilainen vuodesta 2000.Paula
Kemian ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Johtava asiantuntija Motivassa, jossa tehtävänä kiertotalouden ja materiaalitehokkuuden edistäminen. ”Asun Helsingissä omakotitalossa. Perheeseen kuuluvat mies, kaksi tytärtä ja Aino-villakoira. Harrastan mökkeilyä, puutarhanhoitoa, hiihtoa, jumppaa, lenkkeilyä ja pyöräilyä, sekä teatteria ja lukemista. Lapsuudessa vietin kesäisin aikaa serkkujeni kanssa Kirmusjärven Lehtiniemessä Haavion huvilalla ja varhaisimmat muistot Sammatista liittyvät niihin aikoihin.”

Varapuheenjohtaja Sanna Westerberg (s. 1969) Sammattilainen vuodesta 1995. Sanna”Juureni ovat läntisellä Uudellamaalla ja Karjalassa, lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Saukkolassa. Kaivos- ja louhintatekniikan diplomi-insinööri. Harrastan liikuntaa, erityisesti yleisurheilua, musiikkia ja käsitöitä. Perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi lukiolaista.” Sanna vastaa mm. Miinan mökin taidenäyttelyistä, jäsenpalvelusta ja torivuorohallinnosta. 

Taloudenhoitaja Stina-Maarit Elo (s.1963) Sammattilainen vuodesta 1998. Stina-MaaritOrion Pharma Oy:n myyntiedustaja. ”Perheeseeni kuuluu kaksi tytärtä, mieheni ja kultainennoutaja Sulo. Ollut mukana Sammatin Mannerheimin Lastensuojeluliiton toiminnassa, perustamassa partiolippukuntaa Sammatin Solmuja sekä uintiseuran Delfiinien hallituksessa. Tällä hetkellä toimin Sammatin aluetoimikunnan puheenjohtajana.” Stina-Maarit vastaa myös Miinan mökin Käsitöiden myyntinäyttelystä.

Sihteeri Päivi Eskola (s.1975) Yo-merkonomi, Sappi Finland Oy:n Päivilaborantti Kirkniemessä. ”Perheeseen kuuluu kaksi tytärtä ja kaksi cockerspanielia. Harrastan partiota, koirien kanssa puuhastelua, moottoripyöräilyä ja kuntosalia. Olen alkuperäinen sammattilainen, asunut melkein koko elämäni Leikkilässä. Yhdistyksen hallitukseen minut toi partiolippukunta Sammatin Solmujen yhteistyö Sammattiseuran kanssa.”

Erja Hinkkanen (s. 1963) ”Olen asunut Sammatissa vuodestaErja 1985 ja vuodesta 1988 lähtien melkein Miinan mökin naapurissa, Lammintien alkupäässä. Sammatissa toimintani on rajoittunut lähinnä Sammatin asioista kirjoittamiseen, olen Länsi-Uusimaa-lehden toimittaja. Tammikuussa jäin opintovapaalle. Opiskelen Mäntsälässä, Saaren kartanossa puutarhuriksi.” Erja toimii seuran tiedotusvastaavana.

Janne Käpylehto Sammatin mökkiläinen, tietokirjailija, keksijä ja Lönnrotin sukulainen.Janne2 Työskentelen energia-alalla monimuotoisissa tehtävissä mm. Solarvoima Oy:ssä. Luennoin, kehitän ja teen asiantuntijatyötä. Talvella sahaan jäätä ja kesällä ajelen saunalautalla.

Virko Kolulahti (s.1971) Paljasjalkainen sammattilainen. Toiminut vuodesta 2006 yrittäjänä hoiva-alalla, sekä Lohjan auktorisoituna matkailuoppaana vuodesta 2017. Teen opastuksia Tytyrin Elämyskaivoksessa, sekä Paikkarin torpalla ja Lammin talolla. Perheeseeni kuuluu kaksi poikaa ja Maukki Helena -kissa. Olen Four Winds tuki ry:n puheenjohtaja, joka on kansainvälinen, 23-vuotta toiminut yhdistys. Tutkimme alkuperäiskansojen perinteitä, viisauksia ja traditioita. Harrastan kehärumpujen tekoa ja käsitöitä, sekä tutkin paikallishistoriaa ja järjestän kursseja.

Hallituksen varajäsenet: Erkki Huikari ja Tuomo Laine.

Eskola ja Linnonmaa-1456 2
Vuoden 2018 uusi hallitus pääsi heti käytännön töihin eli talkoisiin Miinan mökkiin. Siivoaminen on hauskaa! Mattoa puistelemassa puheenjohtaja Paula Eskola, kuistilla Anne Linnonmaa.
kolme miestä-2026 2
Kesäkuun toisena lauantaina 2018 Sammattiseuran hallitus ja varajäsenet olivat tavattavissa torilla. Erkki Huikari, Juha Kiljunen ja Tuomo Laine.
Rannikko-1432 2-1
Toukokuisissa talkoissa vuonna 2018 siistittiin myös Miinan mökin pihaa. Haravoimassa Reino Rannikko.
Elo-1489 2
Miinan mökki huokuu kodikasta tunnelmaa. Taloudenhoitaja Stina-Maarit Elo lakaisee Miinan mökin tuvan lattiaa.