Sammattiseuran hallitus

Puheenjohtaja Erja Hinkkanen (s. 1963) Entinen toimittaja, nykyinen puutarhuri. Työskentelin pitkään toimittajana Länsi-Uusimaa-lehdessä, mutta vuonna 2018 lähdin opiskelemaan puutarhuriksi. Valmistuin joulukuussa 2019 ja keväällä 2020 perustin Pihaperhonen-yrityksen, joka tuottaa pölyttäjäystävällisiä kukkia. Sammatissa olen asunut vuodestaErja Hinkkanen 1985 ja vuodesta 1988 lähtien melkein Miinan mökin naapurissa, Lammintien alkupäässä. 

 

Varapuheenjohtaja Paula Eskola (s.1967), kesäsammattilainen vuodesta 2000.Paula
Kemian ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Johtava asiantuntija Motivassa, jossa tehtävänä kiertotalouden ja materiaalitehokkuuden edistäminen. ”Asun Helsingissä omakotitalossa. Perheeseen kuuluvat mies, kaksi tytärtä ja Aino-villakoira. Harrastan mökkeilyä, puutarhanhoitoa, hiihtoa, jumppaa ja pyöräilyä, sekä teatteria ja lukemista. Lapsuudessa vietin kesäisin aikaa serkkujeni kanssa Kirmusjärven Lehtiniemessä Haavion huvilalla ja varhaisimmat muistot Sammatista liittyvät niihin aikoihin.” Paula vastaa jäsenpalvelusta ja osallistuu seuran viestintään.

Taloudenhoitaja Sanna Westerberg (s. 1969) Sammattilainen vuodesta 1995. Sanna”Juureni ovat läntisellä Uudellamaalla ja Karjalassa, lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Saukkolassa. Kaivos- ja louhintatekniikan diplomi-insinööri. Harrastan liikuntaa, erityisesti yleisurheilua, musiikkia ja käsitöitä. Perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi lukiolaista.” Sanna vastaa myös Miinan mökin taidenäyttelyistä.

 

Stina-Maarit Elo (s. 1963) sammattilainen vuodesta 1998. Orion PharmaStina-Maarit Elo Oy:n myyntiedustaja. ”Perheeseeni kuuluu kaksi tytärtä, mieheni ja tolleri Miina. ”Olen aktiivisesti mukana Sammatissa, kuulun Sammattiseuran lisäksi Sammatin Aluetoimikuntaan hoitaen puheenjohtajan tointa sekä Sammatin Maaseutunaisiin hallitukseen varapuheenjohtajana”. Stina-Maarit vastaa Miinan Mökillä kesäisin järjestettävästä Käsitöiden Myyntinäyttelystä.  

 

Sihteeri Päivi Eskola (s.1975) Yo-merkonomi, Sappi Finland Oy:n Päivilaborantti Kirkniemessä. ”Perheeseen kuuluu kaksi tytärtä ja kaksi cockerspanielia. Harrastan partiota, koirien kanssa puuhastelua, moottoripyöräilyä ja kuntosalia. Olen alkuperäinen sammattilainen, asunut melkein koko elämäni Leikkilässä. Yhdistyksen hallitukseen minut toi partiolippukunta Sammatin Solmujen yhteistyö Sammattiseuran kanssa.”

Janne Käpylehto Sammatin mökkiläinen, tietokirjailija, keksijä ja Lönnrotin sukulainen.Janne2 Työskentelen energia-alalla monimuotoisissa tehtävissä mm. Solarvoima Oy:ssä. Luennoin, kehitän ja teen asiantuntijatyötä. Talvella sahaan jäätä ja kesällä ajelen saunalautalla.

 

Virko Kolulahti (s.1971) Paljasjalkainen sammattilainen. Toiminut vuodesta 2006 yrittäjänä hoiva-alalla, sekä Lohjan auktorisoituna matkailuoppaana vuodesta 2017. Teen opastuksia Tytyrin Elämyskaivoksessa, sekä Paikkarin torpalla ja Lammin talolla. Perheeseeni kuuluu kaksi poikaa ja Maukki Helena -kissa. Olen Four Winds tuki ry:n puheenjohtaja, joka on kansainvälinen, 23-vuotta toiminut yhdistys. Tutkimme alkuperäiskansojen perinteitä, viisauksia ja traditioita. Harrastan kehärumpujen tekoa ja käsitöitä, sekä tutkin paikallishistoriaa ja järjestän kursseja. Virko vastaa seurassa kesätorikokousten järjestämisestä keväällä ja syksyllä, sekä torivuoroarvonnasta.

Toiselle kaudelle vuosikokouksessa 12.3.2023 valitut hallituksen jäsenemme ovat Saija Hagelberg ja Toivo Haatio.

Toivo Haatio (s. 1951 Sammatissa), eläkeläinen, koulutukseni on diplomi-insinööri ja työuran olen tehnyt Helsingissä järjestöjen palveluksessa. Sammattiseuran hallituksessa nyt toista jaksoa. Harrastuksiani ovat paikallishistoria, sukututkimus ja valokuvaus. Asun nykyisin Sammatin Leikkilässä puolisoni kanssa.HaatioToivo

 

 

 

Hallituksen varajäsenet: Erkki Huikari ja Tuomo Laine.

 

 

Eskola ja Linnonmaa-1456 2
Vuoden 2018 uusi hallitus pääsi heti käytännön töihin eli talkoisiin Miinan mökkiin. Siivoaminen on hauskaa! Mattoa puistelemassa puheenjohtaja Paula Eskola, kuistilla Anne Linnonmaa.
kolme miestä-2026 2
Kesäkuun toisena lauantaina 2018 Sammattiseuran hallitus ja varajäsenet olivat tavattavissa torilla. Erkki Huikari, Juha Kiljunen ja Tuomo Laine.
Rannikko-1432 2-1
Toukokuisissa talkoissa vuonna 2018 siistittiin myös Miinan mökin pihaa. Haravoimassa Reino Rannikko.
Elo-1489 2
Miinan mökki huokuu kodikasta tunnelmaa. Taloudenhoitaja Stina-Maarit Elo lakaisee Miinan mökin tuvan lattiaa.