Menneitä tapahtumia ja tilaisuuksia

Tälle sivulle kootaan kuvia ja tunnelmia Sammattiseuran järjestämistä tapahtumista ja tilaisuuksista. Kerromme myös muista tilaisuuksista, joissa Sammattiseura on ollut mukana.

1.12.2018 Joulutori

Järjestettiin lauantaina 1.12.2018 klo. 9-13 Sammatin nuorisoseuran talolla ”Lärvätsalossa” (Werlanderintie, Sammatti). Sammattiseuralla oli oma pöytä joulutorilla, jossa myytiin seuran tuotteita ja itsetehtyjä havukransseja.

Sammattiseuran pöytä joulutorilla 2018

Kuva: Stina-Maarit Elo

16.11.2018 Haamujen kierros

Haamujen kierros on suosittu koko perheen ilmainen ulkoilutapahtuma Sammatissa.

Tapahtuman järjestää Viidakkorumpu, Sammatin koulun vanhempainyhdistys ja mukana toteutuksessa ovat monet sammattilaiset järjestöt.  Lisätietoa facebookista>>

Sammattiseura oli myös mukana talkoissa ja järjesti leikkimielisen kuvakilpailun. Kilpailuun Instagramissa osallistuneiden kesken arvottiin palkinnoksi Sammattiseuran kasseja.

Haamujen kierros mainos

4.8.2018 Pyöräretki Miinan mökille ja Paikkarille

Hauska pyöräilyretkemme la 04.08 muuttui vesipyöräilyksi, kun vettä tuli taivaan täydeltä! Mutta emme ole sokerista ja lämpöä piisasi. Kaikki urhoolliset ja märät osallistujat saivat Miinan mökillä pullakahvit.

25.7.2018 Retki Lohjan museoon ”Villiä viihdettä ja kasarimeininkiä” -näyttelyyn

Tutustuimme ”Villiä vihdettä ja kasarimeininkiä” -näyttelyyn Lohjan museolla, joka esittelee  1980-luvun tv:n hupisarjojen Hukkaputki, Velipuolikuu, Hymyhuulet ja Mutapainin ystävät puvustusta. Satu-MarjaNygrén toimi 80-luvulla YLE:n puvustajana ja on tehnyt asut näihin sarjoihin.  Saimme tutustua näyttelyyn Satu-Marjan itsensä esittelemänä. Hauskalla retkellä oli mukana noin kymmenen henkeä.

 

Retki Lohjan museoon1
Kuvat: Anne Linnonmaa